Manisa Meyve Sebze ve Umum Pazarcılar Odasının 17. Olağan Genel Kurulunda başkan seçilen Destan Bulgay, düzenlenen devir teslim töreni ile görevi eski başkan Halim Şener’den aldı.

20 yıl boyunca oda başkanlığı görevini yürüten Halim Şener, devir teslim töreninde “Zor bir görev. Hayırlı olsun. Uzun bir süre bu görevde bulundum. Pazaryerleri vazgeçilmez konumda. Bugüne kadar emek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bana işi düsen olursa buradayım. Elimden geleni yaparım.” diye konuştu.

Yeni Başkan Destan Bulgay ise, “Pazarcı esnafımız bize görev verdi. Bu dönem sorumluluk bizde. Halim başkanıma 20 yıl boyunca verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Amaç, pazarcı esnafının daha iyi şartlarda hizmet vermesini sağlamak. Hep beraberiz. Bir arada olacağız. Büyüklerimizin görüşlerinden mutlaka faydalanacağız. 20 yıl emek veren başkanımızı ona yakışan şekilde uğurlamak için bir araya geldik.” ifadelerini kullandı.

Destan Bulgay'ın yönetiminde Mustafa Özer, Ahmet Yıldız, Mehmet Dizemen, İbrahim Ruayöz, Muhlis Yıldırım ve Kasım Aydın yer alıyordu. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim