Programda Milli Sporcu Kerem Kamal olimpiyatlarda ülkemize altın madalyayı kazandırarak efsane olmak istediğini söyleyerek, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal ve protokol üyeleri de Milli Güreşçi Kerem Kamal’ı tebrik ederek 23 Temmuz - 8 Ağustos 2021 tarihleri arasında Tokyo’da düzenlenecek olan olimpiyatlarda başarılar dilediler.

Programda yaptığı konuşmasında, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Manisa’ya spor yatırımlarında verdiği destek sayesinde spor tesislerinde iyi durumda olduğumuzu belirterek teşekkür eden Vali Karadeniz, Manisa’da Kerem Kamal gibi birçok başarılı sporcunun olmasından da memnuniyet duyduğunu ifade etti. Sağlıklı, zinde nesiller yetiştirmek için çocuklarımızın, gençlerimizin her ortamda spor yapmalarını sağlamak gerektiğini de ifade eden Vali Karadeniz, “Değişik spor dallarını da mutlaka kullanmamız gerekiyor. Hem bireysel sporlara hem de takım halinde oynanan amatör spor dallarına yönelmemizin önemli olduğunu düşünüyorum. El ele vererek gençlerimizin içinden başarılı olanlarının spora devam etmelerini sağlamalıyız. Bu vesile ile Milli Sporcumuz Kerem Kamal’a olimpiyat yolunda başarılar diliyorum. Süleyman Hocamızı da tebrik ediyorum. Destek olan yakınlarını, spor kulüplerini ve onların yöneticilerini tebrik ediyorum ve bu başarının diğer gençlere de örnek olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim