Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden ve The Weather Channel’dan alınan verilere göre Manisa’da yeni haftanın ilk günlerinde sağanak yağış bekleniyor.

Özellikle Pazartesi günü etkili olması beklenen yağışların, ‘gök gürültülü ve sağanak yağışlı’ şeklinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında ciddi bir düşüş olmasa da ani bastıran yağmura karşı dikkatli olunması gerekiyor.

BAYRAMDA YAĞMUR VAR

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Manisa genelinde hafta başı itibariyle yağış etkili olacak. Sağanak geçişleri bayramın arefe gününde ve 1. gününde de etkili olmaya devam edecek.

Meteoroloji 5 bölge için vatandaşları uyardı. Hava durumu tahminlerine göre; İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege'nin doğusu ve Manisa, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusu gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Hava sıcaklıkların ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, İç Ege'nin doğusu, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve (Malatya hariç) Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim