Şehzadeler Ziraat Odası, Mehmetçik’e destek olmak amacıyla üzüm kampanyası başlattı. Cuma gününe kadar sürecek kampanya ile toplanan üzümler Mehmetçik’e gönderilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’nin güvenli bölge oluşturmak amacıyla Fırat’ın doğusuna yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatına Manisa çiftçisi olarak destek verdiklerini açıklayan Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, “Suriye sınırımızda PKK’nın yoğun bir yapılanma sonucunda Türkiye Cumhuriyeti olarak bu tür terör eylemlerini önlemek için sınırlarımızın güvenliği açısından başlatılan Barış Pınarı Harekatını çiftçiler olarak tam destekliyoruz. Devletimizin, Mehmetçiklerimizin arkasındayız. Bu harekata bir katkımız bulunsun diye Manisa’da Şehzadeler ve Yunusemre ilçemizde bir kampanya başlattık. Burada tüm vatandaşlarımızın desteklerini, yardımlarını bekliyoruz. Manisa olarak, Manisa çiftçisi olarak Mehmetçik’imizin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Kampanya kapsamına toplayacağımız üzümleri paketleyip sınırdaki askerlerimize göndermek istiyoruz. İnşallah bu operasyon bir şekilde tamamlanacaktır. Tüm Mehmetçiğimiz kazasız belasız bir şekilde yurduna döner. Burunları kanamadan ailelerine kavuşmalarını halk olarak istiyoruz” dedi.

Oda olarak üzüm kampanya yapmadan da üzüm gönderebileceklerini ancak bu vatan meselesi olduğu için herkesin katkısının olmasını istediklerini vurgulayan Altındağ, “Kampanyamız Cuma gününe kadar devam edecek. Tüm duyarlı vatandaşlarımız Şehzadeler Ziraat Odası’na bağışlarını yapabilirler. Bizde toplanan üzümleri paketleyerek askerlerimize göndereceğiz. Bütün çiftçilerimizi, vatandaşlarımızı bu kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim