Toplantıya başkanlık eden Vali Ahmet Deniz, Merkez Atıksu Arıtma Tesisi’nin Manisa’ya yakışır bir yatırım olduğunu söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Manisa Valiliği tarafından organize edilen ve ildeki yatırımcı kuruluşların katılımıyla 2019 yılı 4’üncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Manisa Valisi Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, il ve şube müdürlükleri ile Manisa genelinde hizmet veren resmi kurum ve kuruluş temsilcileri yer aldı.

KAYMAKAM YALINALP’TEN TEŞEKKÜR

Toplantı esnasında Saruhanlı Kaymakamı Necmettin Yalınalp, ilçedeki bir ilkokulda meydana gelen salgın vakasıyla ilgili çalışmalarından ötürü MASKİ Genel Müdürlüğünü takdir etti. Okulun tüm içme suyu ve kanalizasyon sistemlerinin yenilenerek, daha sağlıklı bir yapıya kavuştuğunu belirten Kaymakam Yalınalp, desteklerinden ötürü teşekkürlerini belirtti.

“ÖRNEK BİR PROJE”

Manisa Valisi Ahmet Deniz, İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Enver Çelebi’nin yatırımlardan söz ettiği sunuş esnasında, Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisi hakkında konuştu.  Vali Deniz, “Merkez atıksu arıtma tesisimizi geçtiğimiz günlerde biz de bizzat gezme ve inceleme fırsatı elde ettik. Gerçekten de çalışma tarzı, büyüklüğü, kapasitesi açısından örnek bir proje olmuş. Manisa’ya yakışır bir proje olmuş. Kendi gözlerimizle gördük, gurur duyduk. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim