Karadeniz üzerinden yeni soğuk ve yağışlı hava dalgası yurt genelinde etkili olacak… Sistemle birlikte sağanak yağış geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Manisa için hazırladığı hava durumu raporunda da gün verilerek yağış uyarısı yapıldı. İşte detaylar…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü  verilerine göre kentin tamamında sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Sıcaklıklar en düşük 2 en yüksek 12 derece arasında olacak.

Yarından itibaren sağanak yağışın görülmesi beklendiği Manisa’da 29 Ocak Pazartesi’ye kadar yağışlı hava etkisini sürdürecek.

Şemsiyelerinizi hazırlayın... Türkiye'nin kalbi Manisa'da atacak Şemsiyelerinizi hazırlayın... Türkiye'nin kalbi Manisa'da atacak

SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji’nin hava tahmin raporunda soğuk havanın büyük ölçüde etkili olacağı belirtilirken, sıcaklıkların daha da düşecek.

Haftanın son gününde sabah saatlerinde termometreler 5 derece olarak ölçülürken gün içerisinde yağışlı havayla birlikte en yüksek sıcaklık 12 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın sonunun ilk gününde(Cumartesi) hava buz kesecek. Sıcaklık en düşük 3 derece olarak ölçülürken en yüksek 10 seviyelerinde seyredecek.  Gün içerisinde yer yer yağış geçişleri olacak.

Pazar ve pazartesi günü ise yine sağanak yağışın etkisinde olacağı kentte sıcaklık en düşük 2 en yüksek 9 derece olarak ölçülecek.

Kaynak: Manisa Kulis Haber