Manisa ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) eski Başkanı Yaşar Coşkun, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde MHP'den Manisa Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa etti. Yerine Manisa TSO Başkan Yardımcısı Adnan Erbil, yönetim kurulunda yapılan seçimle başkan seçildi. Manisa TSO'nun yeni ve eski başkanları, Genel Sekreter Fatih Özsümer ile birlikte Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ı ziyaret etti.

"VALİMİZ İLE ÇALIŞMAYA DOYAMADIK"

Manisa TSO eski Başkanı Yaşar Coşkun, "Valimiz ile çalışmaya doyamadık. Çok güzel işlere imza attık. Hiçbir zaman bize karşı çıkmadınız. Her zaman destek verdiniz. Odamıza karşı, bize karşı gösterdiğiniz ilgi ve teveccühten dolayı ben son derece müteşekkirim. Ayrılık sadece fiziki ayrılık. Yoksa gönül beraberliğimiz, size olan saygım ve sevgim bundan sonrada sürecek. Adaylık aniden gelişin bir olaydı. Benim aklımda siyaset yoktu. Ama böyle bir durum ortaya çıkınca açıkçası ben değişimlere çabuk adapte olan bir insanım. Risk almayı seven bir insanım. Ülkeme hizmet benim yaşantımda en büyük şiarım oldu" dedi.Manisa TSO'nun yeni Başkanı Adnan Erbil ise, "Yaşar başkanımızın böyle bir kararı oldu. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde Manisa'ya hizmet etmektir" dedi.

"HEP BİRLİKTE MANİSA'YA KATKI SAĞLARIZ"

Eski Başkan Yaşar Coşkun'la kısa bir süre birlikte çalıştığını ifade eden Vali Bektaş, "Benim için seçimin Manisa'daki tek sürprizi sizin istifanız oldu. Dolaysıyla böyle bir şey beklemiyordum. Hayırlısı olsun. Siyasette ülkemize hizmet etmek kulvarlardan biridir. Bu yolda size başarılar diliyorum. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanımızda oldunuz. Bize her zaman olumlu davrandınız. Bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Yeni başkanımız Adnan Erbil'e de yeni görevinde başarılar dileriz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Manisa için çok önemlidir. Umarız hep birlikte Manisa'ya katkı sağlarız" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim