Manisa Akademik Odalar Birliği öncülüğünde diğer sivil toplum örgütlerinin de katılımı ile beraber Ankara'daki terör saldırısı için yürüyüş yapıldı.

Manisa Barosu, Manisa Çevre Mühendisleri Odası, Manisa Diş Hekimleri Odası, Manisa Eczacı Odası, Manisa Elektrik Mühendisleri Odası, Manisa Gıda Mühendisleri Odası, Manisa Harita Mühendisleri Odası, Manisa İnşaat Mühendisleri Odası, Manisa Jeofizik Mühendisleri Odası, Manisa Jeooloji Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Maden Mühendisleri Odası, Makina Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Tabip Binası, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Şehir Plancıları Odası, Veteriner Hekimler Odası, Manisa Ziraat Mühendisleri Odası temsilcileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak ellerindeki dövizlerle beraber Manolya Meydanı'na yürüdü.
Yürüyüşe katılanlar ellerinde 'Ankara', 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh', 'Yastayız', ‘Yeni Türkiye Buysa Ben Eskisini İstiyorum', ‘Bombayla değil ama hepimiz kahrımızdan öleceğiz', ‘Geldikleri gibi giderler' şeklinde dövizler ve Türk bayraklarıyla teröre lanet okudu.
Manisa Baro Başkanı Ali Arslan, Manolya Meydanı'nda yaptığı basın açıklamasında, terörün her türlüsünü lanetliyoruz diyerek şöyle konuştu: "Ölen yurttaşlarımızın sivili askeri olamaz.Terör nereden ve nasıl gelirse gelsin toplum olarak haykırıyoruz,haykıralım, Manisa olarak, Akademik odalar olarak haykırıyoruz, haykıralım.Birlikte hareket edelim korkmayalım.Korkmuyoruz. Şiddeti lanetliyoruz. İnsan hayatı üzerinden yürütülen kirli oyuna dur diyoruz. parlamenter rejimin, demokratik hukuk devletinin, demokrasinin, temel hak ve özgürlüklerin, vatanın bölünmez bütünlüğünün savunucusu olduğumuzu haykırıyor, milli birlik mücadelesinde emperyalizme karşı milletimizin yanında olduğumuzu kamuoyuna haykırıyoruz. "
Editör: TE Bilişim