MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede ikamet eden vatandaşlara yönelik düzenlediği ve yoğun ilgi gören Çanakkale gezileri tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu bu geziyi kaçırmayan Manisalı vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e bu projeyi hayata geçirdiği için teşekkür etti. 30 Mayıs'a kadar devam edecek olan gezide toplam 5 bin Manisalının Çanakkale'ye taşınmasının hedeflendiği belirtildi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün hayata geçirdiği ve Manisa ve 17 ilçesinden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çanakkale gezileri tüm hızıyla devam ediyor. 30 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan gezilere yoğun ilgi gösteren Manisalı vatandaşlar uygulamadan çok memnun olduklarını ifade ettiler. Turgutlu, Gölmarmara, Gördes, Şehzadeler, Yunusemre ve diğer ilçelerden katılım gösteren binlerce vatandaş Çanakkale ruhunu yaşayacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederken Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e kendilerine bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ettiler. Çanakkale'ye gidecek olan vatandaşların kumanyalarının da ücretsiz sağlandığı gezide Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı da Manisa'dan giden kafileleri Çanakkale'de karşılıyor.
HEDEF 5 BİN KİŞİ
Binlerce vatandaşın Çanakkale ruhunu yaşabilmesi için orada yaşananları tarihin en ince ayrıntılarına kadar anlatan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, çoğu ilk kez Çanakkale'ye giden vatandaşların duygu dolu anlar yaşadığını ifade etti. Elmalı, 30 Mayıs'a kadar devam edecek olan gezide toplam 5 bin Manisalının Çanakkale'ye taşınmasının hedeflendiğini belirtti.
Editör: TE Bilişim