Geleceğe Nefes Ol kampanyasındaki 10 Kasım 2019 Pazar günü katılım durumu, %123 oldu. Daha yeşil bir Türkiye için, 11 milyon fidan ekilecek. gelecegenefes.com sitesi üzerinden paylaşılan katılım durumu günden güne artıyor. 10 Kasım 2019 Pazar günü ilk 5'e giren şehirler Manisa, Isparta, Bingöl, Tunceli, Edirne oldu.

MANİSA’DAN REKOR KATILIM

Manisa yüzde 170 katılım oranıyla 81 il içinde ilk sırada yer aldı. 200 bin fidan öngörülen Manisa’da şuana kadar 341 bin 909 fidan ekim için satın alındı. Manisa bu verilerle Türkiye’nin adeta gururu oldu.

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASINA NASIL KATILINIR?

Kampanyaya katılmak için, 'gelecenefes.com' sitesine girerek, fidan bağışı butonu üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Bir fidan ücreti 10 TL'dir.

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI NE ZAMAN BİTECEK?

Geleceğe Nefes Ol kampanyası 11 Kasım 2019 tarihinde saat 11:11'de 11 milyon dikilerek başlayacak ve o gün kampanya sona erecek.

MANİSA’DA EKİM ALANLARI ŞÖYLE;

Manisa’da birçok noktada dikimi gerçekleştirilecek olan 200 bin fidanın törenle dikim yapılacağı alanlar ise şöyle: “Yunusemre ilçesi Büyüksümbüller Mevkii Ağaçlandırma Sahası, Akhisar ilçesi Selçikli Ağaçlandırma Sahası, Demirci ilçesi Kılavuzlar Rehabilitasyon Sahası, Gördes ilçesi Endüstriyel Plantasyon Sahası, Salihli ilçesi Hacıhıdır Rehabilitasyon Sahası.”

Editör: TE Bilişim