Denetim ekiplerince tespit edilen alanlarda yapılan çalışmalarla hem çevre kirliliği önleniyor hem de kötü görüntülerin oluşmasının önüne geçiliyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, vatandaşlar tarafından kaçak olarak dökülen ve çevre kirliliğine sebebiyet veren inşaat yıkıntı atıkları ile molozların kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'na bağlı denetim ekiplerince yapılan saha denetimleri sırasında tespit edilen kaçak döküm alanları temizleniyor. Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, "Çevre kirliliğinin en önemli etmenlerinden bir tanesi olan kaçak moloz dökümünün önüne geçilebilmesi amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekiplerimizin daha önce saha denetimleri esnasında Turgut Özal Mahallesinde tespit ettiği alanlarda başlayan çalışmalarımızla hem çevre kirlenmesini önlüyoruz hem de kötü görüntülerin oluşmasına engel oluyoruz" dedi.
Temizlik çalışmalarının yapıldığı alanlara hafriyat ve moloz dökümünün yasak olduğunu belirten tabelaların yerleştirildiğini dile getiren Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, "Bundan sonraki süreçte ekiplerimizce tespiti yapılan alanlarda çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu. Kaçak olarak moloz dökümünün önlenmesi noktasında vatandaşlara da görevler düştüğünü ifade eden Daire Başkanı Yıldırım, "Vatandaşlarımız kaçak moloz dökümünü tespit ettiği anda bizleri 0236 231 71 45 numaralı Alo Hafriyat Hattı'ndan arayarak şikayet edebilirler" dedi.
Editör: TE Bilişim