Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu ve Ahmetli ilçelerini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İLK ZİYARET TURGUTLU İLÇESİNE

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ziyaretlerine ilk olarak Turgutlu ilçesi ile başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Hakan Ulak’ı ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Turgutlu ilçesinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Güzgülü, Irlamaz Rekreasyon Alanı düzenlemesi ve muhtarlık işleri çalışmaları hakkında bilgi aldı.

AHMETLİ BELEDİYE BAŞKANI ZİYARET EDİLDİ

Mehmet Güzgülü, Turgutlu ilçe ziyareti sonrasında Ahmetli ilçesine hareket etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Nilhan Kılıç’ı ziyaret eden Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmetli ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mehmet Güzgülü daha sonra Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Alhan ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Ahmetli Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak yatırım ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, iş sağlığı ve güvenliği çerçevesinde Sarıgöl ve Alaşehir ilçelerini ziyaret ederek, Büyükşehir’e ait birimlerde incelemelere bulundu. İl genelinde vatandaşların huzuru ve mutluluğu için tüm birimleriyle Manisa Büyükşehir Belediyesinin görev başında olduğunu belirten Başkal, bu hizmetleri verirken, herhangi bir olumsuzluk ya da eksikliğe mahal vermemek adına sık sık ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce ile birlikte, iş sağlığı ve güvenliği çerçevesinde Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi heyetinin ilk durağı, Sarıgöl oldu. Sarıgöl Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçaslan ile birlikte Sarıgöl İtfaiye Amirliği, Sarıgöl Mezbahane Tesisleri ve Sarıgöl Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden ve sorumlular ile görevli personellerle bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, tesislerde çalışmalar ve varsa eksikler hakkında ilgililerden bilgi aldı. Başkal, personele iş güvenliği ve sağlığına riayet edilmesi noktasında hassasiyet göstermeleri çağrısında bulundu.

SARIGÖL’DEKİ BÜYÜKŞEHİR BİRİMLERİ İNCELENDİ

Sarıgöl ilçe ziyaretinin ardından Alaşehir ilçesine geçildi. Alaşehir temaslarında ilk durak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlık İşleri Müdürlüğü oldu. Burada Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş ile bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Başkal, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Personele Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da ileten Başkal, 17 ilçede büyük bir aile olarak Manisa’ya hizmet ediyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. İl genelinde vatandaşların huzuru ve mutluluğu için tüm birimleriyle Manisa Büyükşehir Belediyesinin görev başında olduğunu belirten Başkal, bu hizmetleri verirken, herhangi bir olumsuzluk ya da eksikliğe mahal vermemek adına sık sık ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Başkal, ilçe ziyaretlerine devam edeceklerini de sözlerine ekledi.HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim