Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında Şehzadeler ilçesinde yeni bebek sahibi olan 4 aileyi ziyaret ederek mutluluklarına ortak oldu. Her gittiği evdeki bebeklerle ayrı ayrı ilgilenen Başkan Çelik, bebeklerin ailelerine, ‘Hoş Geldin Bebek Çantası’ hediye etti.  

  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında Şehzadeler ilçesinde yeni bebek sahibi olan 4 aileyi ziyaret ederek her gittiği evdeki bebeklerle ayrı ayrı ilgilendi. Başkan Çelik, bebeklerin ailelerine, Şehzadeler Belediyesinin yeni bebek sahibi olmuş aileler için hazırlamış olduğu ‘Hoş Geldin Bebek Çantası’ hediye ederek uzun ve sağlıklı ömürler diledi. 

  4 YILDA 8 BİN 200 BEBEK ZİYARET EDİLDİ

  ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında Gündüz ailesinin bebekleri Rüzgar, Sobe ailesinin bebekleri Fatih, Köseler ailesinin bebeği Yalın ve Yaman ailesinin bebekleri Mert bebekleri evlerinde tek tek ziyaret eden Başkan Çelik, bebekleri kucağına alarak uzun bir süre ilgilendi. 2014 yılında başlayan ‘Hoş Geldin Bebek’ Projesi kapsamında, Şehzadeler ilçesinde yeni doğan tüm bebeklerin evlerinde ziyaret edildiğini ifade eden Başkan Çelik, bugüne kadar toplamda 8 bin 200 bebeğin ziyaret edilerek belediyenin hediyelerinden verildiğini belirtti.

Editör: TE Bilişim