AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi'nden, AK Parti Kadın Kolları'nın yönetim kurulu toplantılarına katılmaması için bir çok uyarı alan AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ın eşi Akide Gürcan, tüm uyarılara rağmen dün İl Kadın Kolları Teşkilatı'nın yönetim kurulu toplantısına katılmak istedi.

İl Kadın Kolları yönetiminden bir kaç kişinin tepkisi üzerine AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı, toplantıya gelen AK Parti İl Başkanı Gürcan'ın eşi Akide Gürcan'a uyarıda bulundu. İl Kadın Kolları Başkanı Kumbaracı, Akide Gürcan'a görevli olmadığı için toplantıya uygun olmadığını belirtti. Akide Gürcan'ın ise İ Kadın Kolları Başkanı Kumbaracı'ya, "Hayır ben bu toplantılara katılacağım. Benim eşimg önderdi. Toplantıya yer alacağım' şeklinde sert bir dille konuştuğu öğrenildi. Toplantıda yaşanan gerginliğin ardından Akide Gürcan'ın toplantıyı terk ettiği, ardından eşi AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan'a durumu bildirdiği öğrenildi. Eşinin toplantıda yer almayışına tepki gösteren İl Başkanı Gürcan, yanında iki kişi ile birlikte dün gece AK Parti İl Kadın Kolları toplantısını bastığı, toplantı ortasında İl Kadın Kolları Başkanı Kumbaracı'ya sert tepki gösterdiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre AK Parti İl Başkanı Gürcan'ın, Kumbaracıya toplantının ortasında "Senin içine şeytan mı kaçtı?. Sen eşimi toplantıya nasıl almazsın. Seni bu başkanlık görevine getirdiğim gibi götürmesini de bilirim. Hemen istifanı ver'' şeklinde sert bir dille konuştuğu öğrenildi.

AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından eşi Akide Gürcan'ın toplantılara katılmaması için AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan'ında uyarıldığı, ancak bu uyarıların dikkate alınmadığı öğrenildi.

AK Parti kulislerinde dün yaşanan olayın bomba gibi düştüğü, AK Parti İl Başkanı Gürcan'ın tavrının bir çok partili tarafından ulumlu karşılanmadığı belirtildi. 7 Haziran seçimi öncesi partide yaşanan bu diyalogun parti içerisinde bir takım fikir ayrılıklarına sebep olacağı gözlenildi.
Editör: TE Bilişim