Manisaspor'un pilot takım olacağı yönündeki iddialara yanıt veren Manisaspor Başkanı Gökay Budak, "Manisaspor hiçbir kulübün pilot takımı olamaz. Manisaspor Süper Lig görmüş bir markadır. Bu markayı bitirmemek için göreve geldik ayak oyunlarıyla yalan dolanla algı yaratmaya çalışan kim varsa bunun hesabını sormaya geldik ve eğer bir gün böyle bir konu gündeme gelirse bunun önüne ilk geçecek insan benim” dedi
“TANER HOCA PARASININ PEŞİNE DÜŞMÜŞ”
Sözlerine devam eden Başkan Budak; “Üzülerek söylüyorum ki maalesef hocamız önceki yönetim ile yapmış olduğu sözleşmede yazan paraların peşine düşmüş ve bu doğrultuda hareket etmiştir. Kendisine kulüp personeline ödeme yapmadan kimseye bir kuruş vermeyeceğimizi söyledik ve gördük ki Manisa çocuğu olmaktan bir anda vazgeçti. İki gün önce boş mukavele imzalayacağını söyleyen hocamız bugün kulübe avukatlığa ihtar çekmiş. Bir hafta içinde hocanın parasını veremediğimiz taktirde kulübümüze haciz göndereceğini bildirmiştir. Parasının tamamını istemiştir. Kulübü bu hale düşürenlerden biridir” dedi.
“MANİSASPOR’U BÖYLE SÖZDE MANİSA ÇOCUKLARINDAN KORUSUN”
Sözlerine devam eden Başkan Budak; “Manisaspor’u böyle sözde Manisa çocuklarından korusun. Yönetimimize taraftarlarımıza laf söylemek hiç kimsenin harcı değildir. Merak eden var ise sözleşmesi kulüpte gelip baksın. Herkes bilsin ki, bu olay kulübümüzün gelecek adına önünü açmıştır. Kulübümüzün çok değerli hocaları var. Biz bu durumda ki bir kulüpten bu paraları talep eden kimseye pabuç bırakmayız. Bundan sonra Manisaspor ‘un bir lirası bile hakkeden insanlara verilecektir. Kulübümüz için doğru yapılanma süreci başlamıştır. Bu süreçte kulüpten nemalananlar rahatsız olacaktır. Bunu da tüm kamuoyu görecektir. Biz kimseyle gizli pazarlıklar yapmadık. Kimse Manisaspor kulübünün üzerinde kendini görmesin. Manisa kimin ne olduğunu biliyor. Çokta polemiğe gerek yok” diyerek sözlerine son verdi.