Türk Ocakları Manisa Şehzadeler Şubesi, olağan kongresini Pazar günü dernek binasında gerçekleştirdi. Kongreye, daha önce Manisa Türk Ocakları başkanlığı yapan Prof. Dr. Süleyman Sami İlker, Şehzadeler şubesi kurucu başkanı Sıddık Şenel ve dernek üyeleri katıldı.

Ebedi aleme intikal eden Atatürk ve Türk büyükleri için saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın söylenmesiyle başlayan kongrede, divan başkanı seçimi ve kurulunun oluşturulmasından sonra Türk Ocakları Şehzadeler Şubesi başkanı Ferhat Berber, faaliyet raporunu okudu, ardından denetleme kurulu raporları genel kurula sunuldu. Her iki raporun da ibrasından sonra seçime geçildi.

Yapılan seçimler sonunda yeni başkan Zafer Atar oldu. Yönetim kurulu asıl üyeliklerine; Muhammed Şen, Hüseyin Tunçay, Orhan Haşim Elmalı, Yaşar Polat, Erhan Doğan ve Eren Dağıstanlı, denetleme kurulu asıl üyeliklerine; Oğuz Aydeniz, Emin Kırkıl, Sadık Doğan, genel merkez delegeliklerine; Zafer Atar ile Ferhat Berber seçildi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Zafer Atar, kongreye katılanlara teşekkür ederek, Türk Ocakları Şehzadeler Şubesinin faaliyetlerini daha ileri bir noktaya taşıyacaklarını ve Türk milletine hizmete devam edeceklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim