Ahmet ÜNSAL/Manisa

Yüzme antrenörleri Nurettin Karanarlık ve Hazel Bülbül tarafından çalıştırılan Bedensel Engelliler ve Özel Çocuklar Yüzme takımı Atatürk Yarı Olimpik havuzdaki yüzme yarışlarında birbirlerini geçebilmek için kulaç attı. Şenlik havasında geçen yüzme yarışlarına Gençlik ve Spor il Müdür vekili Seyhan Terzi, Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Kerim Kocabıyık, Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdür vekili Ufuk Özlem, Atatürk Olimpik Tesisler Sorumlu Ömer Acargöz ve engelli çocukların aileleri katıldı.

    Bir saat süren yarışların hemen ardından engelli yüzücüler ve aileleri Atatürk Olimpik Spor tesislerinde kendileri için düzenlen etkinliğe katıldı.

PASTALARINI BİRLİKTE KESTİLER  

Burada etkinliği düzenleyenler birlikte dev pasta alkışlar arasında kesildi…Yarışmada dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik ve Spor Müdürlüğü Müdür vekili ve Şube Müdürlerince takıldı.

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE KUCAK DOLU TEŞEKKÜRLER”

 Manisa Bedensel Engelliler Spor İl Temsilcisi Ahmet Ünsal ise;  “Bu gibi etkinliklerle çocuklarımız hayata daha sıkı sıkı sarılıyorlar. Etkinliği düzenleyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine çocuklarımız ve onların aileleri adına teşekkürlerimizi iletiyorum. Bizi çocuklarımız sporun her türlüsü yapabilecek güçte ve özgüvendeler yeter ki onlara bu imkan tanınsın. Bu yüzme yarışları ve benzeri sportif faaliyetlere katılımları da bunun bir somut göstergesidir. Onların başarısı için velilerin katkısını kesinlikle ayakta alkışlamalıyız.” dedi

MÜDÜR VEKİLİ TERZİ SPORCULARLA TEK TEK İLGİLENDİ       

Bedensel Engelli ve Özel çocuklar kazandıkları madalyalarını anne ve babalarıyla paylaştı. İl Müdür vekili Seyhan Terzi, sporcularla ayrı ayrı ilgilenerek yaptıkları sporun ne denli önemli olduğu dile getirerek onları azimlerinden dolayı kutladı.

Editör: TE Bilişim