Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ziyarette bulundu. Genel Müdür Aslay’a, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ile Abone İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş eşlik etti. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nedim Güner ile Kula Belediyesi Meclis Üyeleri İsmail Canseven ve Mustafa Sümen de yer aldı.

“BÜYÜKŞEHİR VE MASKİ, İLÇEMİZE ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTI”

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Büyükşehir ve MASKİ, ilçemize önemli yatırımlar yaptı, yapmaya da devam ediyor. Hem ilçe merkezimizde hem de kırsal mahallelerde yapılan yatırımları hemşehrilerimiz net bir şekilde görmekte. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“17 ilçemizde olduğu gibi Kula’da da birçok yatırıma hayat verdik”

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, “17 ilçemizde olduğu gibi Kula’da da birçok yatırıma hayat verdik. 101 ve 154 Mahalle Projemiz ile kırsal mahallelerimizin alt ve üstyapılarını yeniledik. İçme suyu depolarının bakım onarımlarından sondajlara, dere ıslahlarından temizliklerine kadar hizmet alanımızda yer alan her türlü çalışmayı Kula’mızda da yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda Manisalılar için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim