Manisa'nın her noktasında yol yapım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı'da Hatıplar, Sarısığırlı, Çaltepe, Aydınlar ve Şatırlar mahallelerinin yollarında sathi kaplama uygulaması gerçekleştirdi. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Saruhanlı'ya bağlı Hatıplar, Sarısığırlı ve Çaltepe mahallelerini birbirine bağlayan yol asfaltla buluşturuldu. Ayrıca daha önce toprak yol olan Aydınlar, Şatırlar mahalleleri arasındaki yola da asfalt atılarak iki mahalle arasındaki mesafe yaklaşık 15 kilometreden 5 kilometreye düşürülerek işçi servislerinin bölgeye ulaşması sağlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ergün Aksoy da, asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiği mahalleleri ziyaret ederek mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyen Daire Başkanı Aksoy'a MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Bayram Atilla Haspehlivanlar, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Sorumlusu Göksel Topçu, Paşaköy Muhtarı Recai Tekel, Şatırlar Muhtarı Gürcan Eroğlu, Aydınlar Muhtarı Ömer İkizce, Hatıplar Muhtarı Ahmet Şahin, Sarısığırlı Muhtarı Kazım Özkan, Çaltepe Muhtarı Süleyman Çoban, Bahadır Muhtarı Cengiz Mersin ve Sarıçam Muhtarı Saim Yıldız eşlik etti. Mahalle Muhtarlarına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını da ileten Daire Başkanı Ergün Aksoy, Başkan Cengiz Ergün tarafından muhtarlara gönderilen duvar saatlerini de muhtarlara teslim etti.

MUHTARLAR TEŞEKÜRLERDE BULUNDU

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince gerçekleştirilen asfalt çalışmaları mahalle muhtarlarını da memnun etti. Çalışmaları anlatan mahalle muhtarları çalışmalar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Hatıplar Mahalle Muhtarı Ahmet Şahin, "Bu yolun Manisa Saruhanlı ilçesinin mahallelerine giden bir yol. Daha önceki hali kötüydü ve burası aktif bir yol. Artı İzmir, Kınık bölgesine bağlanan bir yol. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e çok teşekkürlerimizi iletiyoruz mahalle muhtarları olarak" dedi. Sarısığırlı Mahalle Muhtarı Kazım Özkan, ise "Gevenlik gölet yolu oluyor burası. Daha önce çok kötü durumdaydı. Şu anda atılan asfaltla çağ atlamış olduk. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Başkanımız olmak üzere tüm emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederiz" diye konuştu. Yolun önceki durumunun çok kötü olduğunu ifade eden Çaltepe Mahalle Muhtarı Süleyman Çoban da, "Bu yol çok kötüydü. Şimdi bayağı güzelleşti. Başkanımız sağ olsun var olsun. Teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

"15 KİLOMETRELİK YOL 5 KİLOMETREYE DÜŞTÜ"

Gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda Aydınlar ile Şatırlar Mahalleleri arasında da sathi kaplama uygulaması yapıldı. İki mahalle arasındaki toprak olan yolda yapılan asfalt çalışmasıyla hem iki mahalle arası yaklaşık 15 kilometreden 5 kilometreye düştü hem de işçi servislerinin bölgeye ulaşması sağlandı. Aydınlar Mahallesi Muhtarı Ömer İkizce ve Şatırlar Mahalle Muhtarı Gürcan Eroğlu da çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdiler. Aydınlar Mahallesi Muhtarı Ömer İkizce, "Yol daha önce toprak yoldu. Servis araçlarımız çıkmıyordu toprak olduğu için. Bunu biz dile getirdik. Asfalt atıldıktan sonra servislerimiz de çıkacağını söylediler. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve bu yolda emeği geçen herkese mahalle ve şahsım adına teşekkür ederim. Şatırlar-Aydınlar arası daha önce yaklaşık 15 kilometreydi. Şimdi 5 kilometreye düştü" dedi. Şatırlar Mahalle Muhtarı Gürcan Eroğlu ise, "Aydınlar mahallesi ile aramızdaki yolda servisler gitmiyordu. O bölgedeki işçileri servis almıyordu. Şimdi Cengiz Başkanımız sayesinde hem yaklaşık 15 kilometre olan yolumuz 5 kilometreye düştü. Hem yakıttan yana tasarruf sağlandı. Hem de işçilerimizi servis araçları alacak. Bundan dolayı Cengiz Başkanımız ve tüm ekibine mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim