Mahalle muhtarlarını sık sık ziyaret ederek taleplerini yerinde dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, yol yapım çalışmalarının tamamlandığı Kula ilçesine bağlı Dereköy ve Kalınharman mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yapılan ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergun Aksoy, Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Faik Şentürk, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı personelleri, Dereköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı ve Kalınharman Mahalle Muhtarı Mustafa Madan bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula'nın Dereköy ve Kalınharman arasında bağlantıyı sağlayan 6 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Mahallelerde yapılan sathi kaplama yol çalışmasıyla birlikte, Dereköy ve Kalınharman mahalleleri artık güvenle seyahat edebiliyorlar. Yapılan ziyarette bulunan Dereköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı ve Kalınharman Mahalle Muhtarı Mustafa Madan mahallelerine yapılan yollarla ilgili övgü dolu sözler sarf ettiler.

Yol yapım çalışmaları nedeniyle memnuniyetlerini paylaşan mahalle muhtarları, hem yolları hakkında bilgiler verdiler hem de emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Dereköy Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Hancı; “Dereköy–Kalınharman'da 4 kilometrelik, Dereköy'de de 2 kilometrelik çalışma yapıldı. Toplamda 6 kilometrelik bir sathi kaplama yol çalışması yapıldı. Allah razı olsun Cengiz Başkanımızdan tozdan topraktan kurtulduk. Büyükşehir'den çok fazla destek alıyoruz sağ olsunlar. Yolumuza köy hizmetleri zamanından beri hiç asfalt atılmamıştı. Cengiz başkanımız bugüne kadar hiç desteklerini esirgemedi bizden. Bütün hizmetleri için çok teşekkür ederiz” dedi.

Kalınharman Mahalle Muhtarı Mustafa Madan; “Bizim yolumuz bağlantıdan itibaren 4 kilometre yapıldı. 2 kilometre de Dereköy'e bağlayan kısma yapıldı, toplamda 6 kilometre yolumuz yapıldı. Cengiz Başkanım ve daire amirlerinden Allah bin kere razı olsun tozdan topraktan kurtulduk artık. Biz burada sebze-meyve üretiyoruz. Ama bu yoldaki tozdan dolayı ürünlerimizden randıman alamıyorduk. Şimdi çok güzel oldu. Başkanımıza bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Başkan'dan Hediye

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergun Aksoy, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına muhtarlara duvar saati, mahalleli vatandaşlara da şapka hediye etti.

Editör: TE Bilişim