Manisa’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle etkinlikler düzenlenirken, Manisa Gazeteciler Cemiyet de gün boyunca boş kalmadı.

Manisa Vali Vekili Erhan Günay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve yönetimini ziyaret etti. Günay, cemiyet yönetiminin şahsında Manisa’da görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Manisa’da bu köyleri gezmeye doyamayacaksınız! İşte keşfedilmeyi bekleyen köyler! Manisa’da bu köyleri gezmeye doyamayacaksınız! İşte keşfedilmeyi bekleyen köyler!

Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü İdris Cirit de gazetecileri ziyaret edenler arasındaydı. Müdür Cirit, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve yönetimini ziyaret etti, kentte görev yapan gazetecilere çalışmalarında başarı ve kolaylık diledi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar da yaptığı ziyarette basınının ülke demokrasisi için vazgeçilmez olduğuna vurgu yaptı. Rektör Kibar, Manisa basını ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ve bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğine inandığını sözlerine ekledi.

Editör: Nuray Bozkurt