Ünlü moda tasarımcısı Vera Wang, sosyal medyada yaptığı paylaşımla büyük ilgi topladı. Wang'ın genç görünümü, sosyal medya kullanıcıları tarafından şaşkınlıkla karşılandı ve birçok kişi "Zamanı durdurmuş" yorumunda bulundu. 18 yaşında görünen Wang’ın 74 yaşında olduğu öğrenildi.

Wang'ın Gençlik Sırrı

Fiziksel görüntüsüyle yaşıtlarına meydan okuyan Vera Wang, 2022 yılında BBC 100 Women'a verdiği röportajda yaşlanma karşıtı sırlarını paylaşmıştı. Wang, "19 yaşımdan beri modanın içindeyim. Kameranın önünde değil, arkasında. Her gün dünyanın en güzel kadınlarıyla çalışıyorum ve onları ilham perim olarak görüyorum. Bu yaşlanmayla baş etmenin üretken bir yolu olabilir. Bu yüzden her zaman votka kokteyli, bol uyku dedim ama iş, iş sihirli bir iksirdir" demişti.

RTÜK'ten 'Sosis Partisi: Gıdatopya’ya ceza RTÜK'ten 'Sosis Partisi: Gıdatopya’ya ceza

Beslenme ve Yaşam Tarzı

Vera Wang, beslenme rutinine dair olarak Page Six'e verdiği demeçte, "Her gün fast food yerim. Krema dolgulu, şeker kaplı çörekleri severim. Bence çalışmak insanı genç ve heyecanlı tutuyor. Çok uzun saatler çalışıyorum, iki kız çocuğu büyüttüm. Bence meşgul olmak sağlık için en iyi panzehirdir" ifadelerini kullandı.

Vera Wang'ın genç görünümü ve yaşam tarzı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Kaynak: Haber Merkezi