FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüyle ilgili iddialar, günlerdir Türkiye'nin gündemini meşgul ediyor. Gazeteci Nedim Şener, katıldığı bir canlı yayında FETÖ terör örgütünün lideri Fethullah Gülen'in ölüm haberinin 1-2 gün içinde alınabileceğini öne sürdü.

Türkiye'de yeni dönem... Her aileye danışman atanacak! Türkiye'de yeni dönem... Her aileye danışman atanacak!

Şener, ABD topraklarında bir ölüyü saklamanın mümkün olmadığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı: "Mutlaka verecekler çünkü bu belirsizlikle yaşayamazlar ve ABD topraklarında bir ölüyü saklayamazlar. Kaçırma hadisesinde, güvenli bir yere götürmelerinin nedeni o ölüm sonrası Barbaros Kocakurt'un yöneticisi dedirtmek için zaten. Yoksa çiftlikte kalsaydı herkese açık herkesin girip çıkabildiği, herkesin huzurunda görünürdü. Çok kilit bir kadro tarafından asude bir yere götürüldü ki orada 'örgütün lideri bundan sonra budur herkes buna biat edecek' dedirtmek amacıyla başka bir plan yok burada."

Geçtiğimiz günlerde AA, FETÖ'nün karakutusu olan ve Fethullah Gülen'i çiftlikten kaçırdığı iddia edilen Cevdet Türkyolu ile kızlarına ait evlerin bulunduğu bölgeyi de havadan görüntülemişti. Çiftliğe yaklaşık 5 dakika mesafede bulunan bölgede FETÖ'ye ait Gurbet Cemetery isimli ve ABD'de ölen örgüt elebaşlarının gömüldüğü bir de mezarlık bulunuyor. 

Kaynak: Haber Merkezi