Fenerbahçe'nin Norveçli futbolcusu Joshua King, Temmuz 2022'de transfer olduğu sarı-lacivertli kulüpten ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı veda mesajında King, sakatlıkların, sahada vermek istediklerine engel olduğunu vurguladı.

Süper Lig'de görev alacak hakemler belli oldu… VAR’da Manisalı da var! Süper Lig'de görev alacak hakemler belli oldu… VAR’da Manisalı da var!

King, bu sezon Süper Lig'de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun süre formasından uzak kaldı, ancak son olarak İstanbulspor maçında 11'de başladı ve gol sevinci yaşadı. Bu sezon 16 lig maçında (2'si ilk 11) forma giyen King, 2 gol ve 1 asistle oynadı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise 9 maçta 3 gol kaydetti.

32 yaşındaki forvet, iki sezon boyunca Fenerbahçe formasıyla toplam 54 maça çıktı ve 12 gol, 7 asistlik katkı sağladı. Veda mesajında, "Kulüpteki zamanım ne yazık ki sona erdi. Sarı-lacivertli formayı giymiş olduğum için çok onurlu hissediyorum. Sakatlıklarım size, bu inanılmaz kulübe vermek istediklerimi vermeme engel oldu. İmza atmadan önce kulüp hakkında çok bilgim yoktu ama buradan bir Fenerbahçe taraftarı olarak ayrılıyorum. Umarım gelecek sezon şampiyon olursunuz, çünkü siz taraftarların bunu herkesten çok hak ettiğinizi kalbimde hissediyorum. Bu bir veda değil, çünkü destek olmak için geri geleceğim. Gelecekte başarılar diliyorum. Teşekkürler Fenerbahçe" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi