Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında bugün 7 müsabaka oynanacak ve tüm maçlar saat 19.00'da başlayacak. Şampiyonluğun ve küme düşen son takımın belli olacağı bu kritik haftada VAR hakemleri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden duyuruldu.

Galatasaray-Konyaspor VAR Hakemi

Galatasaray'ın deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. Galatasaray-Konyaspor maçında VAR hakemi olarak Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Pol van Boekel görev yapacak.

Fenerbahçe-İstanbulspor VAR Hakemi

Fenerbahçe'nin sahasında İstanbulspor ile yapacağı maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ile Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Oğuzhan Çakır olacak. Fenerbahçe-İstanbulspor maçında VAR hakemi olarak İtalya Futbol Federasyonu'ndan Marco Di Bello görev alacak.

Manisa FK sezona Bolu’da hazırlanıyor… Günü çift idmanla kapattılar Manisa FK sezona Bolu’da hazırlanıyor… Günü çift idmanla kapattılar

Bugünkü maçların VAR hakemleri ise şu şekilde:

  • Kasımpaşa - Beşiktaş: Ümit Öztürk
  • Trabzonspor - MKE Ankaragücü: Claudio Pereira
  • Adana Demirspor - RAMS Başakşehir: Bülent Birincioğlu
  • Pendikspor - Gaziantep FK: Helder Malheiro
  • Hatayspor - Çaykur Rizespor: Johann Pfeifer

Süper Lig'in heyecan dolu 38. haftasında maçların sonuçları ve VAR hakemlerinin performansı futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

 

Kaynak: Haber Merkezi