Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını seçimlerden çekmek için şartlarını açıkladı.

"Sizin bu mantığınızla gidecek olursak; o zaman İstanbul’da DEM Parti, AK Parti ye kazandırmak için seçimlere giriyor. Böyle mantık olur mu Allah aşkına?" diyen Erbakan, AK Parti iktidarına seslenerek, partisinin İBB adayını çekmek için sıraladığı şartlar arasında İsrail ile ilişkiler ve emekli maaşları yer aldı.

CHP'li Bakırlıoğlu'nun açıklamaları... Et fiyatları neden artıyor? Meclis araştırsın CHP'li Bakırlıoğlu'nun açıklamaları... Et fiyatları neden artıyor? Meclis araştırsın

Fatih Erbakan, İstanbul adaylarını geri çekmek için şartlarını şöyle açıkladı:

  • İsrail ile ticaret sonlandırılacak.
  • Kürecik Radar Üssü kapatılacak.
  • En düşük emekli maaşı 20.000 TL yapılacak.

Erbakan’ın açıklaması şöyle:

"Bütün bunlara rağmen Hatay’dan sesleniyoruz. Ey troller, bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail’le ticareti sonlandırdığını ilan etsin, İsrail’e ihracatı kestiğini ilan etsin, Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü’nü kapattığını ilan etsin ve emekli maaşını 20 bin TL’ye çıkardığını ilan etsin, biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız. Alın bakalım, size hodri meydan."

Kaynak: Haber Merkezi