Manisa’da geçmişte yerel yönetimlerde aktif görev almış isimler, kamu kurumlarına teşekkür ziyaretlerine başladı. İl Sosyal Yardımlaşma üyeliği görevlerinde de bulunmuş Reşit Ürper, Mustafa Özer ve Mehmet Ali Ok’tan oluşan heyet, kamu kurumlarında görev yapan yöneticilere ve çalışanlara teşekkür ederek, yürütülen hizmetlerin önemine dikkat çekti.
Ziyaretlerin ilki Manisa İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli’ye gerçekleştirildi. Görüşmede, eğitim alanında yürütülen başarılı projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı. Ürper, Özer ve Ok, Manisa’da kamu hizmetlerine katkı sunan tüm yöneticilere teşekkür etmeyi amaçladıklarını belirtti.
Heyetin teşekkür ziyaretlerinin ilk adresi Manisa İl Millî Eğitim Müdürlüğü oldu. İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli’yi makamında ziyaret eden eski yöneticiler, eğitim alanında gösterilen çaba ve başarılarından dolayı Müdür Uğurelli ve ekibine teşekkür etti. Ziyarette, Manisa genelinde yürütülen eğitim projeleri, öğrencilere yönelik sosyal destekler ve öğretmenlerin mesleki gelişimine dair yapılan çalışmalar gündeme geldi.

Ziyaretler Devam Edecek
İlk ziyareti Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gerçekleştiren heyet, ilerleyen günlerde diğer kamu kurumlarını da ziyaret edeceklerini açıkladı. Ziyaretlerin, kamu çalışanlarının motivasyonunu artıracağı ve Manisa’daki kurumlar arası dayanışmaya katkı sunacağı ifade edildi.
Uğurelli’den Eski Yöneticilere Teşekkür
Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu tür anlamlı ziyaretler bizler için büyük moral kaynağı oluyor. Eğitim camiamıza gösterilen bu takdir ve ilgi, çalışmalarımıza güç katıyor.” dedi.
Uğurelli, heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, eğitimde elde edilen başarıların ekip çalışmasının bir sonucu olduğunu vurguladı.





