Balıkesir'de meydana gelen trafik kazası can aldı. Bigadiç-Balıkesir kara yolunda süt kamyonu ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, araçta bulunan eşi ve çocuğu kazayı yara almadan atlattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza Bigadiç-Balıkesir Yolunda Meydana Geldi

Kaza, Bigadiç-Balıkesir yolu Karyağdı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, süt kamyonu ile otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil ağır hasar aldı.

Sürücü Araçta Sıkışarak Hayatını Kaybetti

Kazada otomobil sürücüsü U.V. araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine sevk edilen Bigadiç İtfaiye Grup Amirliği ekipleri sürücüyü bulunduğu yerden çıkarmak için çalışma başlatırken, sağlık ekipleri U.V.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Eşi ve Çocuğu Kazayı Yara Almadan Atlattı

Kazada otomobilde bulunan H.V. ile çocukları H.V. kazadan yara almadan kurtuldu. Sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı hastaneye kaldırılan anne ve çocuğun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin hayatını kaybeden sürücünün cenazesini araçtan çıkarma çalışmaları sürerken, polis ekipleri kazanın meydana geliş nedenine ilişkin inceleme başlattı.

Kaynak: İHA