Gazetemiz Manisa Olay ve www.manisakulishaber.com muhabirlerinden Emre Halil Esenkaya, babaannesi Hatice Esenkaya’yı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı. 87 yaşında hayatını kaybeden Hatice Esenkaya için bugün ikindi namazını müteakip Molla Şaban Camii’nde cenaze namazı kılındı.
Cenaze namazına CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, eski bakanlardan Rıza Akçalı, Manisa Barosu Başkanı Ali Arslan, CHP Manisa eski il başkanı Cahit Kaplan, Esenkaya ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı.
Esenkeya’nın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı’nda toprağa verildi. Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaber.com ailesi olarak sevgili muhabirimiz Emre Halil Esenkaya’ya bir kez daha baş sağlığı diliyoruz.


