Pazar günü saat 13.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda Tarsus İdman Yurdu’yla karşılaşacak olan Manisa Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör İsmail Ertekin, kritik maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden biriyle oynayacaklarını söyleyen teknik direktör İsmail Ertekin, “Kolay bir maç olmayacak. Konsantrasyonumuzu arttırırsak yine kazanabiliriz. Bu maçı da kazanmak için her zaman olduğu gibi yine tüm mücadelemizi ortaya koyacağız. Bu maçı da kazanmak için gerekli tüm çabamızı sarf edeceğiz. Avantajımızı devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

“BİRİNCİ PLANDA OYNAMAYAN ARKADAŞLARIMIZ TAKIMA BÜYÜK KATKI SAĞLIYORLAR”

Tüm futbolcularının her an oynayacak gibi hazır durumda olmalarının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu sözlerine ekleyen teknik direktör İsmail Ertekin, “ Oynayan ve oynamayan tüm futbolcularımız verilen görevi en iyi şekilde yerine getiriyorlar. Böyle olunca da sakatlıklar olduğunda oyuna dahil olan, katkı sağlayan oyuncularımız çok oluyor. Bu da bizim için büyük bir avantaj. Birinci planda oynamayan arkadaşlarımız gerçekten takıma çok faydalı oluyorlar. Bu da takım adına artı bir pozisyon. İnşallah bundan sonra sakatlıklar olmaz. Tüm taraftarlarımızı hafta sonunda oynayacağımız Tarsus İdman Yurdu maçına bekliyoruz. Kazanmak için tüm mücadelemizi vereceğiz. İnşallah maç sonunda kazanan taraf biz oluruz” ifadelerini kullandı.