Manisa’da her fırsatta vatandaşa giden, muhtarlarla buluşan Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Medi Medya Grubumuzu ziyaret etti.

Müdür Aktaş’ı Medi Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz ve Manisa Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Esra Kale karşıladı.

Manisa’daki görevine başladığı günden bu yana sürekli sahada ve vatandaşla iç içe olduğuna değinen Müdür Aktaş, kentin asayişinin sağlanması noktasında da mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalara devam ettiklerini aktardı.

B45 9236 800X534

Şehirde uyuşturucuya, teröre, kaçakçılığa ve her türlü asayiş olayına karşı teyakkuz halinde olduklarını ifade eden Aktaş, Manisa halkının huzur içinde yaşaması için aynı şekilde çalışacaklarını dile getirdi.

Manisa basının da emniyetin faaliyetlerini Manisalılara aktarma konusunda büyük bir görev üstlendiğine değinen Müdür Aktaş, Manisa Olay Gazetesi ve www.manisakulishaberr.com’un bu anlamda çok başarılı işler çıkardığına dikkat çekti.

B45 9238 800X534

Medi Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ertan Korkmaz da Manisa Emniyetinin, Müdür Aktaş öncülüğünde başarılı operasyonlara imza attığına değinerek Müdür Aktaş’ın şahsında bütün emniyet teşkilatına başarı dileklerinde bulundu.

B45 9248 800X534

Muhabir: Onur YILMAZ