Manisa Akhisar kara yolu Yeniköy Mahallesi geçişindeki kazada yaşamını yitiren Hikmet K. (50) ve eşi Nadide K. (49) ile 15 yaşındaki kızı Melike K.'in cenazesi, yakınları tarafından morgdan teslim alındıktan sonra İmamı Azam Cami'sine getirildi. 

Baba, anne ve kızının cenazesi, burada öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karahüseyinli Mahallesi'nde toprağa verildi. 

Cenaze törenine yakınları ve vatandaşların yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, kazada yaşamını yitiren lise öğrencisi Melike K.'in sınıf arkadaşları, aynı kazada ağur yaralanan ve öğretmen olan sürücü Onur K.'in meslektaşları ve öğrencileri katıldı. 

Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde (MOSTEM) öğretmen olduğu belirtilen sürücü Onur K.'in, ailesini Soma ilçesine akraba ziyaretine götürdüğü öğrenildi. 

Ağır yaralı sürücü Onur K.'in (27) de hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

KAZA

Dün akşam, Onur K.'in kullandığı 45 AJY 704 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak karşı yönden gelen Şaban C.Ç. (25) idaresindeki 34 ZR 6156 plakalı tıra çarpmış, baba Hikmet K. (50) ve anne Nadide K. (49) ile kızları Melike K. hayatını kaybetmiş, ağır yaralı sürücü hastaneye kaldırılmış, tır sürücüsü gözaltına alınmıştı.

Editör: Onur Yılmaz