MANİSA Ticaret ve Sanayi Odası’nda tanıtımı yapılan projeye Vali Yardımcıları Mesut Eser ve Aydın Memük, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Manisa SGK Müdürü Yavuz Kurt, Manisa Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Üçbaş, MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdurrahman Rüzgar, sanayiciler, iş adamları katıldı.  Yapılacak olan 142 adet dükkânın tanıtımının yanında, Muradiye OSB’nin geçtiğimiz 1,5 yıldaki icraatları Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık tarafından davetlilere aktarıldı. 

Elektrik, çevre temizlik, asfalt faaliyetlerinin yanı sıra, yapılacak olan altyapı yatırımlarını anlatan Osman Kıvırcık, dükkanların yapımının temel amacının hâlâ bir altyapısı olmayan Muradiye OSB’nin bu ihtiyacını karşılamak olduğunu söyledi.               

Konuşmasında bundan 8 ay önce yapılan seçime sözü getiren Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, “Her ne kadar yapmış olduğumuz seçim bir genel kurul ve başkanlık seçimi olmasa da, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Müteşebbis heyetle yönetilen fakat Yönetim Kurulunun tamamen sanayiciden oluştuğu nadir OSB’lerdeniz. Geçtiğimiz 20 yılda imara açılan ve günümüzde 140 firmayı bünyesinde barındıran Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde, bu zamana dek arka plana atılmış sorunları çözmek, kendi göbeğimizi kendimiz kesmek için yönetime geldik” dedi.  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz’ın OSB’nin yönetiminde Sanayicilerin söz sahibi olmasındaki önemli katkısını dile getiren Osman Kıvırcık, Başkan Mehmet Yılmaz’a teşekkürlerini sundu.

Sözlerine İmar revizyonunun kazanımlarını anlatarak devam eden Kıvırcık, “Eğer imar revizyonunu yapmasaydık, altyapımız için sanayicimizden milyonlarca dolar almak zorunda kalacaktık. İmar revizyonumuzun başarısının bir meyvesi olan HDA dükkanlarımızı satarak sanayicimize yük olmadan altyapı ihtiyacımız için gerekli miktarın önemli kısmını karşılamış olacağız” diye konuştu. 

Tanıtıma ev sahipliği yapan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, “Her geçen gün ekonomik ve sosyal olarak gelişen, büyüyen Manisa’mıza yeni bir ticaret ve iş merkezi kazandıran böyle bir faaliyete ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyuyoruz. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa’mıza katkı yaratan her faaliyete kapılarını daima açmıştır. Ekonomik büyüme ve gelişmeye imkan sağlayan her girişimi, her faaliyeti desteklemiş, desteklemeye devam etmektedir.  Bugün şehrimizin önemli yerleşim yerlerinden biri olan Muradiye’de faaliyet gösteren Muradiye Organize Sanayi Bölgemiz için önemli bir gün. Biz de onların heyecanını paylaşıyoruz. Buradaki küçük iş yerleri, marketler, restoranlar, cafeler ve eczane hizmetlerinin sunulacağı planlanmaktadır. Projeden elde edilecek gelir ile Muradiye Organize Sanayi Bölgesi alt ve üst yapı ile ilgili ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmektedir.  Manisa her zaman çalışmaya ve üretmeye devam etmektedir. Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve kıymetli yönetim kurulu üyelerinin gayretlerini ve çalışmalarını takdir ediyorum.  Manisa’mıza daha nice güzel eserler kazandırmak nasip olsun” diye konuştu.

Muradiye OSB’de inşasına başlanan 142 adet dükkanın Lansman fiyatıyla satışı 22 Kasım’a kadar sürecek. İlgilenenlerin Muradiye OSB Bölge Müdürlüğüne müracaat etmeleri ve satış koşulları hakkında bilgi edinmeleri gerekiyor. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim