Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gece saatlerinde 2 kadın ve 1 erkek arasında sokak ortasında yaşanan kavga mahalleyi ayağa kaldırdı. Ağza alınmayacak küfürlerin havada uçuştuğu ve tarafların birbirini darp ettiği kavga, çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İzmirliler bu sözlerle isyan etti: Hindistan’a döndük!
İzmirliler bu sözlerle isyan etti: Hindistan’a döndük!
İçeriği Görüntüle

Olay, Ege Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, biri genç yaşta sürücü koltuğunda bulunan kadın, diğeri orta yaşlarda bir başka kadın ile yanlarına çağırdıkları bir erkek arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle iki kadın, erkeğe saldırmaya başladı. Bunun üzerine erkek şahıs da kadınlara karşılık verdi.

Kavga sırasında ilginç anlar yaşandı. Görüntülere göre erkek şahıs otomobilin sürücü koltuğunda bulunan kadınla tartışırken aracın kapısını açmaya çalıştı. Bu sırada kadın sürücü, kapıyı hızla kapatarak erkeğin elini kapıya sıkıştırdı.

Uzun süre devam eden kavga boyunca çevredeki vatandaşların olaya müdahale etmemesi dikkat çekti. Kavganın ardından tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

O anlar ise vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İHA