Aydın’da kan donduran bir olay yaşandı…

Sabah erken saatlerde Uzun Çarşı’da bulunan bir çamaşırcı dükkanında meydana gelen olayda, yaşındaki İbrahim O., eski kız arkadaşı olduğu öğrenilen ve kendisinden ayrılan 17 yaşındaki Ömür A.’ın çalıştığı çamaşırcı dükkanına geldi. O. dükkanın önüne gelip sırt çantasında getirdiği silahı çıkarıp A.’ı dükkan içerisinde kovalamaya başladı. O., genç kızı silahla vurdu.

Genç kız kanlar içerisinde kaldı, 19 yaşındaki genç kendi kafasına sıktı

Genç kız kanlar içerisinde yerde kalırken, O. sonrasında ise kendi kafasına silahla ateş etti. Silah sesini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Yapılan ihbar sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İkisi de olay yerinde hayatını kaybetti

Sağlık ekipleri O. ve A.’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri incelemesinin ardından iki gencin cansız bedenleri Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"Genç kızı annesi işe bırakmış"

İki gencin daha önce başka bir iş yerinde beraber çalıştıkları, Ömür A.’ın sonrasında şimdiki iş yerinde çalışmaya başladığı ve İbrahim O.’den ayrıldığı öğrenildi. O.’nin kızını rahatsız edeceğini düşünen genç kızın annesinin, A.’ı sabah işe giderken yalnız bırakmadığı ifade edildi.

Ayrıca hayatını kaybeden iki gencin aileleri ve yakınları ise olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.

Editör: Nuray Bozkurt