İzmir’de bir yangın da Urla’da çıktı… Ekipler müdahale ediyor!
İzmir’de bir yangın da Urla’da çıktı… Ekipler müdahale ediyor!
İçeriği Görüntüle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Mayıs ayının son hafta sonunda termometrelerin 30 dereceyi, nem oranının ise yüzde 40’ı bulduğu Bodrum’da plajlar yaz aylarını aratmayan görüntülere sahne oldu.

Kumbahçe, Gümbet, Bitez ve Ortakent gibi sahil bölgelerinde yoğunluk dikkat çekerken, tatilciler denize girerek serinlemeyi tercih etti. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar şezlonglarda güneşlendi, çocuklu aileler ise deniz kenarında uzun süre vakit geçirdi.

Hafta sonunu değerlendirmek isteyen Bodrumlular da sahillere akın ederek sıcak havanın tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar gölgede dinlenmeyi tercih ederken, kimileri ise denizde yüzerek serinledi.

Kumbahçe sahilinde işletmecilik yapan Canan Topdemir, yaz sezonunun erken başladığını belirterek, “Sezonun bu kadar erken açılması bizi mutlu etti. Önümüzdeki haftalarda daha yoğun bir turizm hareketliliği bekliyoruz” dedi.

Bodrum’da yazın habercisi olan bu yoğunluk, turizmciler ve esnaf tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kaynak: İHA