İslam Memiş, altın ve gümüş yatırımlarını geride bırakacak daha karlı bir yatırımı açıkladı. Finans analisti, altın fiyatlarındaki belirsizlikler nedeniyle yatırımcıların endişeli olduğunu belirtti. Beklenen getirinin sağlanamaması durumunda, alternatif bir yatırım aracını önerdi.

2024 gümüş ve altın yılı olacak

Tanınmış finans analisti İslam Memiş, yatırımcılar tarafından dikkatle izleniyor. 2024'ün "Altın ve Gümüş Yılı" olacağını öngören Memiş, piyasadaki denge üzerinde durdu ve alınan kararların bu dengeyi korumaya yönelik olduğunu belirtti. Altın konusunda ise uzun vadede kazanç sağlamaya devam edeceğini vurguladı.

Gelecekte dünyanın dikkatini çekecek

İslam Memiş, yeni bir yatırım fırsatı olarak "Kobalt" madenine işaret ederek açıklamalarına devam etti. Memiş, elinde nakit bulunduran ve “Nereye yatırım yapmalıyım” diye düşünen yatırımcıya kobalt madenini tavsiye etti. Memiş, "Kobalt" madeninin yakın gelecekte dünyanın dikkatini çekeceğini ve erken yatırım yapmanın kazanç getireceğini söyledi.

Daha büyük bir potansiyeli var

İslam Memiş'e göre, kobalt madeni altın ve gümüşe kıyasla büyük bir potansiyele sahip. Son üç yılda dokuz kat değer kazanan gümüş ve uzun vadeli yatırımın gözdesi altının kobaltla rekabet edemeyeceğini vurguladı. Finans analistine göre, "Geleceğin dünyasında kobaltın önemi artacak ve başrolde yer alacak."

Editör: Nuray Bozkurt