Manisa’nın Demirci ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Belediye Başkanı Erkan Kara, Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Gül ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Gül, rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Kara’dan Ziyaret

Başkan Kara ve beraberindekiler, Dr. Mehmet Akarsu Mahallesi’ndeki rehabilitasyon merkezinde eğitim alan öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim eden Kara, engellilerin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu vurguladı.

Başkan Kara, “Engelli çocuklarımızın topluma kazandırılması için verilen eğitimler çok önemli. Rehabilitasyon merkezinde eğitim alan çocuklarımız hayata tutunmak için mücadele ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Nuray Bozkurt