Gazi İlkokulu’ndan rekor kan bağışı Gazi İlkokulu’ndan rekor kan bağışı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Encekler mahallesinde bulunan doğal kaynak suyu 2 bin 300 metre içme suyu terfi hattı döşenerek biriktirme deposuna bağlandı. Yapılan çalışma ile mahalleye ulaşan suyun verimi artırıldı. Mahalle Muhtarı Tuncay Demir de, “Cengiz Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun” dedi.

İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Kula ilçesine bağlı Encekler mahallesinde de önemli bir çalışmaya imza atıldı. Mahallede yeni bulunan doğal kaynak suyu gerekli işlemlerin yapılmasının ardından 2 bin 300 metre içme suyu terfi hattı döşenerek biriktirme deposuna taşındı. Bu sayede mahalleye ulaşan suyun kapasitesi artarken çalışmaları MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural da yerinde takip etti.

Alt ve Üstyapı da yenilenmişti

Kırsal mahallelerin kalkınması için çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Encekler’in alt ve üstyapısını da yenilemişti.

“Cengiz Başkanımızın her zaman yanındayız”

Mahalle Muhtarı Tuncay Demir, “Cengiz Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Herkesin eline, emeğine sağlık. Cengiz Başkanımızın her zaman yanındayız” dedi. Özkan Çelik