Olay, Liman Caddesi Viyadüğü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Alsancak istikametinden Bornova yönüne motosikletiyle seyir halinde olan Zeynel B. (23), virajı alamayarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle Bilgiç bariyerlere savrulurken, motosiklet de bariyerlere sürtünerek 750 metre mesafeye gitti.

Trafikteki sürücülerin ihbarı üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık çalışanlarınca yapılan kontrollerde 23 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kahreden detaylar

Kazayı duyan motokurye arkadaşlarının olay yerine gelerek gözyaşı döktüğü B.’nin de motokurye olarak çalıştığı, iş yerinden 2 gün izin aldığı öğrenildi. Ayrıca, gencin Ege Üniversitesi Elektrik Bölümü’nden dün mezun olduğu ve motosikleti de 1 hafta önce satın aldığı öğrenildi.

Bilgiç'in sosyal medyasından yaptığı son paylaşımlarından birisinde, Ege Üniversitesi bahçesinden çektiği fotoğrafta "diploma alındı" notunu düştüğü görüldü. 

Aliağa’da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor! Aliağa’da orman yangını! Ekipler müdahale ediyor!

Öte yandan, Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından gencin cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA