Yılmaz Erdoğan'ın hem başrolünde olduğu hem de senaryosunu kaleme aldığı İnci Taneleri, yayınladığı ilk günden bu yana büyük ilgi gördü. Her bölümüyle dikkat çeken dizi, özellikle Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı 'Dilber' karakteriyle gündeme oturdu.

Dilber’in pavyondaki dansı, bir akım haline gelirken Hazar Ergüçlü’nün performansı büyük beğeni topladı. Dilber'in kıyafeti satışa çıkarıldı ve dansı için özel kurslar açıldı.

Her yeni bölümde dans performansları ile çok konuşlan Dilber’in sahne aldığı pavyona ilgi her geçen gün artarken ortaya atılan iddialar duyanları şaşkına çevirdi.

Dizinin büyük bir izleyici kitlesi tarafından beğenilmesinin ardından pavyon fiyatlarında yaşanan artışın yanı sıra İnci Taneleri’nin çekildiği pavyona turlar yapılmaya başlandığı iddia edildi. İddiaya göre, İnci Taneleri dizisinin çekildiği pavyona düzenlenen turların en düşük fiyatının 10 bin TL olduğu belirtiliyor.

Buna ek olarak, Mart ayında tüm kontenjanların dolu olduğu ifade edilirken, nisan ayında sınırlı sayıda kontenjanın kaldığına dair söylentiler de dolaşıyor.

Kaynak: Manisa Kulis Haber