DFSK, SUV segmentindeki iki binek modeli olan Fengon 5 ve Fengon 500 için teslim tarihine kadar "sabit fiyat garantisi" uygulayacağını açıkladı. Bu uygulama kapsamında, araç bedelinin yarısı ödenerek satın alınan araçlar, teslim tarihine kadar meydana gelebilecek fiyat artışlarından etkilenmeyecek.

Ekim ayındaki lansman özelinde belirlenen fiyatlar, kur artışlarına rağmen aynı seviyede tutuluyor. Fengon 500 modeli 1 milyon 175 bin TL, Fengon 5 ise 1 milyon 590 bin TL'lik ulaşılabilir fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Sabit fiyat garantisinden faydalanmak isteyen müşteriler, DFSK yetkili satıcılarına başvuru yapabilecekler.

Türkiye'de yeni dönem... Her aileye danışman atanacak! Türkiye'de yeni dönem... Her aileye danışman atanacak!

DFSK'da 300 bin TL'ye Kadar Yüzde 0 Faiz

DFSK aynı zamanda yeni nesil Coupe SUV Fengon 5 için Aralık ayına özel avantajlar sunuyor. DFSK Finans ayrıcalığıyla, 300 bin TL'ye kadar olan kredi başvurularında yüzde 0'dan başlayan faiz oranları veya peşin alımlarda 70 bin TL nakit alım desteği de sağlanacak.

Ayrıca, DFSK Türkiye'nin SUV modelleri ve hafif ticari araçları için devam eden özel kampanyalar da dikkat çekiyor. DFSK Finans ayrıcalığıyla, ticari ürün gamında yer alan C31 pick-up modeli için yüzde 0'dan başlayan kredi oranları ve 48 aya varan vade seçenekleri veya 40 bin TL'lik takas desteği sunuluyor.

İzmir'de DFSK Teslimleri Başladı

Elektrikli modelleri olan EC31 ve EC35 için de geçerli olan kampanya kapsamında, başvuruda bulunanlara ayrıca "DFSK Duvar Tipi Şarj Ünitesi" hediye ediliyor. İzmir başta olmak üzere Türkiye genelindeki 9 yetkili satıcı, ön siparişle satışa sunulan modellerin ilk teslimatlarını gerçekleştirmeye başladı.

DFSK binek modelleri 7 yıl veya 150 bin kilometre elektrikli ticari modelleri de batarya garantisi dahil olmak üzere 5 yıl veya 120 bin kilometre, benzinli ticari araçlar ise dört yıl veya 100 bin kilometre garanti kapsamında bulunuyor. 

Kaynak: AA