MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenecek miting öncesinde kente geldi. Manisa Valisi Enver Ünlü, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından karşılanan Bahçeli, saat 14.00'te Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek miting için yola çıkacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenecek miting öncesinde kente geldi. Manisa Valisi Enver Ünlü, AK Parti Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından coşkulu bir karşılama ile ağırlanan Bahçeli, Manisa'daki destekçileriyle buluşacak.

Cumhur İttifakı zirvesi! Erdoğan ile Bahçeli görüşecek Cumhur İttifakı zirvesi! Erdoğan ile Bahçeli görüşecek

Cumhuriyet Meydanı'nda saat 14.00'te düzenlenecek olan mitingde konuşma yapacak olan MHP Genel Başkanı, Manisa'da partilileriyle bir araya gelerek önemli mesajlar verecek.

Karşılama töreninde Manisa'nın yerel yetkilileri ve partililerin yanı sıra vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Mitingin kentteki siyasi gündemi canlandırması ve Bahçeli'nin Manisa'da partililerine seslenmesi bekleniyor.

Kaynak: Özkan Çelik