Manisa Futbol Kulübü, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Adanaspor’dan kanat oyuncusu Burak Çoban’ı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. İmza törenine Başkanvekili Engin Anlı katıldı. İmza töreninde konuşan yeni oyuncu Burak Çoban, “Manisa Futbol Kulübünde olduğum için mutluyum. Deprem felaketi sonrası Adanaspor’un ligden çekilmesiyle bana kucak açan Manisa Futbol Kulübü ailesine teşekkür ediyorum. Manisa Futbol Kulübü’ne elimden gelen en büyük katkıyı vermeye çalışacağım” dedi.

ENGİN ANLI, “KULÜBÜMÜZ İÇİN ÇOK ANLAMLI BİR İMZA ATIYORUZ”

Burak Çoban’ın Manisa Futbol Kulübünün en anlamlı transferi olduğunu ifade eden Başkanvekili Engin Anlı ise, “Öncelikle hepimizi derinden yaralayan deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Ülke olarak bu acıların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Depremden etkilenen takımlar için Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar çok değerli. Biz de Manisa Futbol Kulübü olarak Adanaspor’dan Burak Çoban ile çok anlamlı bir imza atıyoruz. Manisa Futbol Kulübü formasıyla kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

YENİ TRANSFER BURAK ÇOBAN KİMDİR?

Manisa Futbol Kulübümüzün yeni transferi Burak Çoban, 7 Kasım 1994 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Futbola Heidenheim altyapısında başlayan 28 yaşındaki oyuncu, 2016-2017 sezonunda Turgutluspor’a transfer oldu. Sırasıyla Stuttgart, Memmingen, Illertissen, Ulm ve Afyonspor formaları giyen Burak, 2022-2023 sezonunda Adanaspor’a transfer oldu. Bu sezon Akdeniz ekibiyle 22 maça çıkan Burak, 4 gol ve 5 asiste imza attı. SPOR SERVİSİ 

  

Editör: Nuray Bozkurt