Manisa’da yerel seçim yaklaştıkça siyasi arenanın ateşi artıyor. MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ülke gündemindeki gelişmelerden örnekler vererek CHP’ye yönelik sert eleştirilerde bulundu.

CHP’nin Afyonkarahisar mitinginde yaşananları ve sonrasındaki gelişmeleri hatırlatan MHP’li Özten, “Cumhuriyet Halk Partisi’nde vatandaşlarımızın şaşkınlıkla izlediği, bizce ise malumun ilanı olan talihsiz açıklamaları takip etmekteyiz. Dün Ege Bölgemizin güzide illerinden Afyonkarahisar’da, CHP’nin içerisinde kalmış birkaç vatanseverden biri olan Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, CHP’nin genel başkanının da bulunduğu toplantıda, seçilmesi halinde belediyenin kapısının DEM Parti hariç bütün partililere açılacağını söyledi. Ne var ki bu durumdan rahatsız olan CHP’nin genel başkanı, Uşak’ta yaptığı konuşmada Afyonkarahisarlı adayın sözlerinin ‘Sürçülisan’ olduğunu iddia edip adeta DEM’lilerden özür dilercesine açıklamalar yaptı. Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal Hanımefendi, vatanseverliğinden taviz vermeyerek sözlerinin arkasında olduğunu söyleyince, kendi partililerinden bile tepki gördü. Şehitlerimizin kanının ellerine bulaştığı Kandil’deki hainlerden emir alan partiye sahip çıkmakta yarışan CHP’de kervana katılan son isim de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Tatilci Ekrem oldu. Tatilci Ekrem konuşmasında o kadar ile gitti ki ‘Ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partiler hariç şunlarla görüşürüm diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak’ cümlesini kurarken yüzü bile kızarmadı.” ifadelerini kullandı.

Kandil’den Emir Alanlarla Aynı Çizgiye Şehrimizde De Girdiler

“Açıklamamın başında dediğim gibi bu durum vatandaşlarca şaşkınlıkla izlenirken, bizce malumun ilanı durumunda diyen Özten, sözlerini şöyle sürdürdü: “Manisa’mızda da maalesef CHP zihniyeti, 3-5 oy daha fazla alabilmek adına DEM’li isimlere listelerinde yer verdi. Bu durumun bir örneği de ilçemizde. Bilmeyenler için bir daha hatırlatmakta yarar var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Şehzadeler ilçesindeki meclis üyesi aday listesinde, 9’uncu sırada DEM Partili bir kişiye yer verildi. Genel seçimlerde masa altından yaptıkları ortaklıkları, yerel seçimlerde Manisa’mızda aleni bir şekilde yaptılar. Manisalıların, Şehzadeler halkımızın gözlerinin içine baka baka Kandil’den emir alanlarla aynı çizgiye şehrimizde de girdiler”

Şehitlerimizden Ve Emanetlerinden Utanmayacak Mısınız?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ve CHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Gülşah Drubay’a soru yönelten Özten açıklamasını şöyle sürdürdü:

“İmamoğlu’nun açıklamalarından yola çıkarak CHP’nin Manisalı genel başkanı Sayın Özgür Özel’e ve Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Sayın Gülşah Durbay’a sormak istiyorum. Çok zor ihtimal ama Şehzadeler’de seçimi kazandığınızda DEM Partili meclis üyenize belediye başkan yardımcılığı da verecek misiniz? Bir ucu dağda olan siyasi partiye Manisa’da yetki, mevki ve makam sunacak mısınız? Böyle bir şeye tevessül ederken yüzünüz kızarmayacak mı, şehitlerimizden ve emanetlerinden utanmayacak mısınız? Bu soruların cevaplarını biz biliyoruz, ancak çıkın milletimize, size oy verenlere de anlatın ki herkes bilsin. Unutmayın ki başta Manisa olmak üzere ülkemizin her şehrinde bu yaptıklarını milletimiz cezalandıracak. Hem de sizin gibi ayak oyunlarıyla değil, kirlik pazarlıklarla değil, sandıkta, demokratik bir şekilde bunların hesabını çatır çatır soracak. Bundan hiç şüpheniz olmasın.”

CHP’nin DEM’lenmiş Zihniyetine Okkalı Bir Sille Vuracağız

MHP’li Özten açıklamasını şöyle noktaladı: “Bizler Cumhur İttifakı olarak ilçemiz Şehzadeler’de Sayın Yavuz Kurt, Büyükşehir’de de yıllardır başarıyla hizmet eden, kentimize yepyeni bir görünüm kazandıran, bütçe yönetimiyle Türkiye’ye örnek gösterilen başkanımız ve başkan adayımız Sayın Cengiz Ergün, 17 ilçemizde de Cumhur İttifakı adaylarımız ile seçimleri alacak, CHP’nin DEM’lenmiş zihniyetine okkalı bir sille vuracağız. Değişim söylemleriyle başa gelip soluğu Kandil’in siyasi uzantılarının yanında alanlar, PKK sevicilerinin konserlerine gidip ellerini öpenler, partinin içerisinde azınlıkta kalan vatanseverleri partiden atmakla tehdit edenler bilsinler ki 1 Nisan sabahı asıl değişim başlayacak. Halkın tokadını yiyenler değişim diye diye değişime uğrayacak.”

Kaynak: Haber Merkezi