Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle planlanan organizasyon için ekiplerin parkur hazırlıklarını Kaymakam Mustafa Can ile birlikte yerinde inceledi. Şampiyona, Akhisar’da ilk kez düzenlenecek ve dünyanın farklı ülkelerinden yaklaşık 500 sporcuyu ağırlayacak.

TEKNİK PARKURDA BÜYÜK MÜCADELE
Çağlak Kent Ormanı’ndaki kumlu alan, Türkiye’deki en teknik parkurlardan biri olarak dikkat çekiyor. Sporcular, zorlu arazi koşullarında kıyasıya yarışacak ve uluslararası rekabete katılacak.

ORGANİZASYON DETAYLARI
Şampiyona 17-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ve yarış boyunca sporcuların performansları, hem ulusal hem de uluslararası bisiklet camiası tarafından yakından takip edilecek.





