Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizin ikinci asrına yakışır yeni bir kalkınma hamlesinin startını inşallah sizlerle birlikte sandıkta vereceğiz." dedi.

Erdoğan, "Fethiye ve Marmaris Körfezi'nin balçıktan temizlenmesi için iki tarama ve dip temizleme gemisi dün bölgeye ulaştı, çalışmalarına bu hafta başlıyor." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada Türkiye'nin her kesimini kucakladıklarını vurgulayarak, hizmet siyasetiyle ülkedeki altyapı eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını belirtti. Özellikle, Türkiye'nin yüzyıl vizyonuyla buluştuklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın güven alması halinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ''31 Mart akşamı Cumhur İttifakı güven alırsa bizi tutana aşk olsun'' diyen Erdoğan, ittifakın başarısının önemine vurgu yaptı.

Terörle mücadele konusunda da kararlı bir duruş sergileyen Erdoğan, terör örgütlerinin Türkiye'nin istikrarını bozmak isteyen emperyalistlerin araçları olduğunu belirtti. 15 Temmuz'dan sonra terörle mücadelenin terörün kaynağı olan yerlerde yoğunlaştırıldığını ifade eden Erdoğan, Gabar, Tendürek ve Cudi gibi bölgelerde teröristlerle mücadele edildiğini ve bunların mağaralara gömüldüğünü belirtti. Aynı kararlılıkla Irak ve Suriye'de de terörle mücadeleye devam edileceğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın önemini vurgularken, terörle mücadeledeki kararlılığına da dikkat çekti. 

Kaynak: AA