Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerinde saat 15.30 sıralarında terör saldırısı gerçekleştirildi.

TUSAŞ’tan patlama ve silah sesleri duyulurken bölgeye çok sayıda özel harekat polisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamanın ardından silah sesleri devam etti.

Şehit Sayısı 4’e Yükseldi

TUSAŞ’a düzenlenen hain saldırıda şehit sayısı arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 kişinin şehit olduğunu açıkladı.

Manisa’da şok görüntü: Mini etek giyen kadını taciz etti!
Manisa’da şok görüntü: Mini etek giyen kadını taciz etti!
İçeriği Görüntüle

Terör saldırısını kınayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 şehidimiz, 14 yaralımız var. Bu menfur terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Yaralılar Hastaneye Sevk Ediliyor

Olay yerinden gelen ilk görüntülerde, iki teröristin bir taksiden inerek sivillere ateş açtığı ve ardından tesise yöneldiği görüldü. Güvenlik nedeniyle, TUSAŞ’taki personelin sığınaklara yönlendirildiği belirtildi.

Sağlık Bakanlığı, yaralıların Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi ile Bilkent ve Etlik şehir hastanelerine sevk edildiği açıklandı.

Muhabir: Nuray Bozkurt