Ünlü oyuncu Yalçın Dümer, Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk olarak özel hayatına dair dikkat çeken bir anısını anlattı. Dümer, dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisiyle şarkıcı Esra Balamir’in nikahlarını kıydığını ve o anlarda ilginç bir tahminde bulunduğunu söyledi.

“Bu Evlilik 6 Ay Sonra Biter”
Yalçın Dümer, nikah töreninin Galatasaray Adası’nda gerçekleştiğini belirterek, “Bir ricayla dönemin İBB Başkanı Recep Tayyip Erdoğan nikahımızı kıymıştı. Nikah sonrası beni uğurlarken ‘Yalçın bir şey söyleyeceğim, bu evlilik 6 ay sonra biter’ dedi” sözleriyle o anı anlattı.
“Tam 6 Ay Sonra Boşandık”
Ünlü oyuncu, tahminin birebir doğru çıktığını belirterek, “Gerçekten de tam 6 ay sonra evliliğimiz bitti. O gün beni maça çağırdı, ‘Ben sana söylememiş miydim?’ dedi” ifadelerini kullandı.
Yalçın Dümer’in bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, birçok kullanıcı olayın “ilginç bir tesadüf” olduğunu yorumladı.
Yalçın Dümer’in Evlilikleri
Tiyatro ve sinema dünyasının tanınan ismi Yalçın Dümer, ilk evliliğini tiyatro sanatçısı Defne Halman ile yaptı. Daha sonra 1993 yılında ünlü oyuncu Serpil Çakmaklı ile evlenen Dümer, bu evliliğini 1995 yılında sonlandırdı. Bu evlilikten Merve adında bir kızı bulunuyor.
Dümer, üçüncü evliliğini ise Ağustos 1998’de şarkıcı Esra Balamir ile gerçekleştirdi. Galatasaray Adası’nda düzenlenen nikahı Recep Tayyip Erdoğan kıymış, çift 1999 yılında boşanmıştı.





