HABER: CANSU MERİÇ

Semih Balaban Akmescit sakinleri ile buluştu Semih Balaban Akmescit sakinleri ile buluştu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün İzmir’den düzenlene Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı’nda gördüğü yoğun destek yeniden aday olacağı düşüncesini güçlendirdi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin “2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu” temalı İzmir Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı’nda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün‘ün kürsü konuşmasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın “İyi ki varsınız” söylemi kamuoyunda Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı adayının yeniden Cengiz Ergün olacağı algısını yarattı. Başkan Cengiz Ergün kürsüye çıkarken, konuşması  esnasında ve konuşması bittiğinde salonu tıka basa dolduran partililerin alkışları ve yoğun tezahüratları yeniden aday gösterileceği düşüncesini daha da güçlendirdi.

EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün 2009 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden aday gösterilerek Manisa Belediye Başkanı olmuştu. Manisa’nın 2014 yılında Büyükşehir olması ile birlikte 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde tekrar seçilerek Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olma unvanını kazanmıştı. En son 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı adayı olarak ipi göğüslemişti. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Cengiz Ergün‘ün başkanlığında; en çok alt yapı yatırımı yapan belediye, bütçesini en iyi kullanan belediye, en çok atıksu arıtma tesisi yapan belediye, en çok çevre yatırımı yapan belediye, bütçesinden yatırımlara en çok pay ayıran belediye ödüllerinin sahibi oldu. Ayrıca Başkan Ergün yapılan kamuoyu yoklamalarında “En Başarılı Belediye Başkanları” listesinin hep üst sıralarında yer aldı.

SALONU AYAĞA KALDIRDI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, söz konusu toplantıda, “Manisa’da en güzel hizmetleri yapmanın çaba ve gayreti içerisinde olduk. 17 ilçemizle 1 buçuk milyona yaklaşan nüfusuyla ve 1088 mahallesinin her noktasına dokunan bir Büyükşehir olmanın gururunu yaşıyoruz. MHP’li İlçe Belediye Başkanlarımız ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımızla bu süreci gerçekleştiriyoruz. Tek amacımız Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi en iyi şekilde temsil etmek ve üç hilale layık olabilmek, bizlere en büyük şereftir. Bunun gururunu yaşıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin sigortasıdır. 2024 yılının mart ayında yapılacak olan seçimlerin, inşallah Cumhur İttifakının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaferiyle sonuçlanacağından hiç şüphe duymuyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha söylüyorum, yapılan görüşmelerin, konuşmaların, ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Allah’a emanet olun, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ne mutlu Türküm diyene!” açıklamalarında bulunmuş ve salonun coşkulu tepkisiyle karşılaşmıştı.

Editör: Onur Yılmaz